Bruidstaart bestellen


The most dangerous food is a wedding cake

Jullie gaan trouwen en zoeken een bruidstaart die past bij jullie persoonlijkheid?
Naast dat het uiterlijk verbluffend moet zijn is de smaak minstens zo belangrijk.

Tijdens een persoonlijke gesprek in mijn cake studio hoor ik graag jullie wensen en ideeën.  Aan de hand daarvan maak ik een schets en een vrijblijvende offerte welke ik binnen een week via de mail naar jullie toestuur.
Voor inspiratie kun je een kijkje nemen in de galerij of op onze pinterest pagina.

Voorafgaand aan het trouwen kun je er ook voor kiezen om te komen proeven. Cakes by Jantine maakt een bruidsproeverij (de kosten hiervoor bedragen €20,-) met de door jullie opgegeven smaken. Je kiest dan 2 taartsmaken en 6 vullingen.

Naast het bestellen van een bruidstaart is er tevens de mogelijkheid om koekjes, cupcakes, cakepops en macarons bij te bestellen.
Ook kun je kiezen voor een volledig verzorgde sweet table.

Voorafgaand aan jullie trouwdatum neemt Cakes by Jantine contact op met de locatie zodat jullie op de grote dag zelf nergens druk over te hoeven maken. Cakes by Jantine zorgt ervoor dat de taart, cupcakes, sweet table etc. op de locatie komt, en dat alles klaar staat om aan te snijden.

Een bruidstaart is iets heel specials, vaak zitten er prachtige handgemaakte bloemen, eetbaar kant en andere decoraties op.
Er zit veel werk in het maken van een prachtige taart. Omdat Cakes by Jantine een eenmanszaak is, kunnen we maar een beperkt aantal bruidstaarten per week maken.
Aan te raden is om ca. 4 tot 6 maanden vooraf aan de trouwdatum het eerste contact te leggen. Vooral de populaire zomermaanden zitten snel vol geboekt. Maar niet geschoten is altijd mis!

Alle taarten en cupcakes van Cakes by Jantine worden exclusief voor jullie gemaakt.
De prijs van een taart wordt bepaald aan de hand van  het aantal personen, de gekozen vulling en de complexiteit van het ontwerp.
Deze prijzen zijn inclusief de kennismaking/ontwerp (excl. proeverij), bezorging*, opbouwen van het gebak op locatie en het gebruik van taartplateau(s) en/of sweet table accessoires.

Willen jullie meer informatie van wat er allemaal mogelijk is of willen jullie een proeverij boeken?
Neem dan contact met ons op!

Cakes by Jantine wenst jullie veel plezier toe tijdens het voorbereiden van jullie huwelijk.
Graag tot ziens.

*Algemene voorwaarden